934 516 217 | Urgencias 24h · 933 298 150

Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 2004 i a Grup Riera Alta des del 1984

L’equip de Clínica Veterinària Villarroel de Barcelona estem vessats en oferir les millors cures per a la salut de les mascotes i atendre els clients d’una manera atenta i propera. Posem a l’abast dels nostres clients tots els equipaments necessaris per garantir un diagnòstic ràpid i el tractament més eficaç.

Més de 15 anys cuidant de les mascotes

Clínica Veterinària Villarroel de Barcelona és el segon centre veterinari que va obrir el Grup Riera Alta. Va néixer el 2004, primer com un consultori veterinari, amb la intenció d’anar creixent a poc a poc en personal i equipament. Ara, gràcies a la confiança de tots els seus clients i veïns, Villarroel és una clínica veterinària que ofereix serveis veterinaris especialitzats, com és l’atenció d’animals exòtics, les tècniques de diagnòstic per imatge, cirurgies i anàlisis de laboratori.

A Clínica Veterinària Villarroel de Barcelona estem vessats en oferir un complet servei veterinari. Utilitzem les tècniques i protocols mèdics més avançats per detectar les possibles patologies i aplicar els tractaments més idonis.

A més d’un servei veterinari integral, l’equip destaca per oferir un tracte molt proper i generar un ambient de màxima confiança amb els propietaris de les mascotes. És el cas de Jessica, l’ATV que porta a la recepció de la consulta des que aquesta va obrir i coneix a la perfecció cada persona, cada mascota i cada cas particular.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector veterinari. Els uneix la filosofia de treball, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga el pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Veterinaris

Patricia Pérez

Medicina Interna, Cirurgia, Urgències.

Flor Pontes

Medicina Interna, Cirurgia, Oncologia, Anestèsia, Analgèsia.

ATV

Jessica Esteban

ATV

Iván Sánchez

ATV